Uploaden

Je kunt op CATdatabank.nl jouw eigen literatuurstudie (CAT) uploaden. Zo kan je je werk laten controleren, maar natuurlijk ook zodat je het kan delen met anderen. Hieronder lees je hoe je dat kunt aanpakken. 

Schrijven met de CATbot

De CATbot is een AI hulpje die je niet alleen helpt om je CAT te uploaden, maar je zelfs kan helpen bij het schrijven zelf! Je kiest zelf of de CATbot je werk moet controleren of je op weg moet helpen bij het schrijven. Het werkt heel simpel: klik in het menu onder ‘uploaden’ op de knop ‘CATbot’ en volg de instructies!

Het schrijven via de CATbot kost credits.

Direct Uploaden

Het kan zijn dat je al een CAT (of een deel hiervan) hebt geschreven. Dit kan je dan ‘direct’ uploaden. Dit begint met de onderdelen van ‘Stap 1: Ask’, waarna je CAT direct wordt aangemaakt. Daarna kan je de andere onderdelen van de CAT stap voor stap toevoegen via onze formulieren. Je kan via deze route je werk ook nog laten controleren door de CATbot.

Let op: omdat een CAT een uitspraak doet over medische zorg is het belangrijk dat het werk gecontroleerd wordt. Dit kan deels met de CATbot, maar uiteindelijke autorisatie zal moeten plaatsvinden door een EBP expert.