Mag het een slokje meer zijn?

Blom, E.. (2017) Mag het een slokje meer zijn? WETENSCHAP @ OLVG verpleegkunde .
Upload 7 februari 2022.

Abstract

Mist er iets in de bronvermelding van deze publicatie of wil je de abstract of PICO informatie toevoegen? Gebruik dan de knop hiernaast om de publicatie te bewerken:

Beoordelingen (1)

Kwaliteit:

zeer laag

laag

gemiddeld

hoog

zeer hoog

Risico op bias:

zeer ernstig

ernstig

niet ernstig

Auteurs: Lara de Bruijn (Regie Verpleegkundige Sint Antonius Ziekenhuis), Marieke Dekker (HBO verpleegkundige st. Antonius ziekenhuis)
Autorisators: Nog geen autorisators.
Studiedesign:
Methode: online tool van Omni Cura Academy
Kwaliteit: gemiddeld
Risico op bias: niet ernstig
Methodologie:

Het is een Critically appraised topic vanuit het OLVG. Het gaat over de patiënt met hartfalen in het OLVG. De vraag wordt gesteld of de vochtbeperking verworpen kan worden. Er is uit literatuuronderzoek geen eenduidig antwoord gekomen.

Beoordeling:

In het artikel zijn relatief weinig wetenschappelijke bronnen gebruikt. De methodiek is goed weergegeven. Om de aanbevelingen te bekrachtigen is meer onderzoek nodig.

Gerelateerd

Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te uploaden. Log hieronder in of registreer direct een account!

Nieuw Resultaat

Om resultaten helder en overzichtelijk te krijgen breken we het in stukjes. Je geeft eerst aan voor welke interventie, co-interventie (comparison) en uitkomst je de resultaten toevoegt. Je kunt alleen de onderdelen selecteren die in de PICO of CAT zijn gedefinieerd. Zo voorkom je dat je overbodige resultaten toevoegt. Mis je een interventie of uitkomst? Voeg die dan eerst toe aan de CAT of Klinische Onzekerheid.