Thirst in heart feillure: What do we know so far?

Allida, S.M., Hayward, C.S., & Newton, P.J.. (2017) Thirst in heart feillure: What do we know so far? Cuurent opinion .
Upload 7 februari 2022.

Abstract

Mist er iets in de bronvermelding van deze publicatie of wil je de abstract of PICO informatie toevoegen? Gebruik dan de knop hiernaast om de publicatie te bewerken:

Beoordelingen (1)

Kwaliteit:

zeer laag

laag

gemiddeld

hoog

zeer hoog

Risico op bias:

zeer ernstig

ernstig

niet ernstig

Auteurs: Lara de Bruijn (Regie Verpleegkundige Sint Antonius Ziekenhuis), Marieke Dekker (HBO verpleegkundige st. Antonius ziekenhuis)
Autorisators: Nog geen autorisators.
Studiedesign:
Methode: online tool van Omni Cura Academy
Kwaliteit: gemiddeld
Risico op bias: niet ernstig
Methodologie:

Er is een literatuuronderzoek gedaan naar patiënten met hartfalen. Factoren welke betrekking hebben op dorst (hartfalen symptomen, hartfalen behandeling en zelfmanagement bij hartfalen). Daarnaast wordt er bekeken hoe dorst te meten bij patiënten en welke interventies in te zetten zijn.

Beoordeling:

De methode van het onderzoek staat onvoldoende weergegeven. Ook is er geen duidelijke onderzoeksvraag geformuleerd. Daardoor is het niet mogelijk om de zoekstrategie te controleren. Wel zijn er ruim voldoende artikelen gebruikt om de informatie draagkracht te geven.

Gerelateerd

Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te uploaden. Log hieronder in of registreer direct een account!

Nieuw Resultaat

Om resultaten helder en overzichtelijk te krijgen breken we het in stukjes. Je geeft eerst aan voor welke interventie, co-interventie (comparison) en uitkomst je de resultaten toevoegt. Je kunt alleen de onderdelen selecteren die in de PICO of CAT zijn gedefinieerd. Zo voorkom je dat je overbodige resultaten toevoegt. Mis je een interventie of uitkomst? Voeg die dan eerst toe aan de CAT of Klinische Onzekerheid.