Ask

De eerste stap van EBP is het stellen van een beantwoordbare vraag. Heb je zelf een klinische onzekerheid die je graag beantwoord wilt hebben? Stel de vraag dan hier!

Klinische Onzekerheden

In Concept

in autorisatie

Hebben patiënten die na clippen of coilen van een SAB 5 dagen compressie kousen krijgen en daarna starten met Fraxiparine (LMWH) in vergelijking met patiënten die direct starten met Fraxiparine (LMWH) en geen compressie kousen dragen een verhoogde kans op trombose?

Klinische Onzekerheid | 14-06-2021 | Martina W

0 likes

in autorisatie

Wat is het effect van een bloeddruk meting bij de bovenste arm in zijligging van de patiënt in vergelijking met rugligging op de betrouwbaarheid van de bloeddrukmeting?

Klinische Onzekerheid | 08-06-2021 | Denice Q

0 likes

Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een vraag te uploaden. Log hieronder in of registreer direct een account!

Oeps, zo te zien heb je niet de juiste rechten.

Hulp nodig?

Op zoek naar een EBP-expert om te helpen met het formuleren van een goede vraag? Vraag om advies bij”Kennis Netwerk Evidence-Based Practice” op LinkedIn!

Zelf meer leren?

E-learning

Heb je nog niet eerder een klinische onzekerheid omgezet in een goede (beantwoordbare) onderzoeksvraag? Volg dan onze e-learning ‘EBP Stap 1: Vragen’.
Met behulp van video’s, oefeningen én een eindopdracht met feedback van onze docent leer je een goede vraag te stellen die in de databank direct gebruikt kan worden!

Webinar PICO Perfectie

Van een Klinisch Scenario naar een Beantwoordbare Vraag, dat kan niet zo moelijk zijn toch? Helaas, was dat maar waar. Het maken van een PICO is soms best lastig, vooral als de klinische onzekerheid net niet past binnen het domein ‘therapie’. In dit webinar bespreken we de opbouw van de PICO, de verschillende domeinen (PICO+) en kijken we naar het allermoeilijkste onderdeel: de O.