Ask

De eerste stap van EBP is het stellen van een beantwoordbare vraag. Heb je zelf een klinische onzekerheid die je graag beantwoord wilt hebben? Stel de vraag dan hier!

Gebruik de zoekbalk om klinische onzekerheden te vinden of blader hieronder door alle vragen in de databank. 

Klinische Onzekerheden

In Concept

in autorisatie

Wat is het effect van verzorgend wassen met wet wash gloves in vergelijking met verzorgend wassen met katoenen washandjes met zeep bij geriatrische cliënt op de droge huid.

Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een vraag te uploaden. Log hieronder in of registreer direct een account!

Hulp nodig?

Op zoek naar een EBP-expert om te helpen met het formuleren van een goede vraag? Vraag om advies bij”Kennis Netwerk Evidence-Based Practice” op LinkedIn!

Zelf meer leren?

E-learning

Heb je nog niet eerder een klinische onzekerheid omgezet in een goede (beantwoordbare) onderzoeksvraag? Volg dan onze e-learning ‘EBP Stap 1: Vragen’.
Met behulp van video’s, oefeningen én een eindopdracht met feedback van onze docent leer je een goede vraag te stellen die in de databank direct gebruikt kan worden!

Webinar PICO Perfectie

Van een Klinisch Scenario naar een Beantwoordbare Vraag, dat kan niet zo moelijk zijn toch? Helaas, was dat maar waar. Het maken van een PICO is soms best lastig, vooral als de klinische onzekerheid net niet past binnen het domein ’therapie’. In dit webinar bespreken we de opbouw van de PICO, de verschillende domeinen (PICO+) en kijken we naar het allermoeilijkste onderdeel: de O.